Kære besøgende


Marthoni.dk er lukket pr. 1/5 2016.


Tak for din interesse og tak til alle vores kunder.


Med venlig hilsen
Marthoni.dkHenvendelser vedr. ordrer, kan sendes til support@marthoni.com

 
0,00 DKK
 

Ofte stillede spørgsmål

Find svar til dine spørgsmål her!

"Hvornår bliver pakken afsendt?"

Lige så snart butikken har godkendt din ordre, får du automatisk en e-mail, der bekræfter dette. Butikken vil herefter håndtere og sørge for at din bestilling afsendes samme dag.

"Kan jeg bruge almindeligt Dankort?"

Kort sagt: Nej. Der kan kun benyttes VisaDankort, MasterCard og VisaElectron.

"Hvem fragter varen?"

Din vare bliver sendt med PostDanmark, eller ekstraordinært med GLS.

"Hvor lang tid går der fra bestilling til levering?"

Som udgangspunkt 1-3 hverdage, men ved Force Majeure kan leveringstiden blive forlænget eller helt annulleret og Marthoni A/S kan ikke drages til ansvar herfor – se også handelsbetingelserne.

"Leverer I til udlandet?"

I øjeblikket har vi kun en fordelagtig indenrigsaftale, men vi vil naturligvis gerne hjælpe med at sende din bestilling til udlandet i det omfang vi kan.

Nyt fra Marthoni
 
 • Vinder af facebook konkurrence

  Så er der fundet en vinder af konkurrencen om en bluse fra B-Young. TAK til alle der har deltaget, delt opslaget og liket vores facebookside :) Tillykke til Gyda Olsen, der løb af med sejren. Gyda, vil du sende en mail til support@marthoni.com med din adresse, så sender vi blusen til dig :)

 • Vinderne af venindebluser

  Så er konkurrencen slut, og vi fik rigtig mange tilmeldinger – tak! Vinderne blev Inger Fransiska Hansen og veninden Maria Seidelin. I må meget gerne snakke sammen og sende en fælles mail til tjl@marthoni.com. Der begynder allerede en ny konkurrence senere i dag!

 • Vinder af JEANS konkurrence

  Så nåede vi 3000 likes på facebook - hurra! Tak til alle der følger med og har deltaget i konkurrencen om et par lækre jeans fra Marc Lauge. Vi har trukket en heldig vinder - Bente Bramsen Kristensen, stort tillykke! Du skal blot skrive en mail til: tjl@marthoni.com med adresse og størrelse. Rigtig god weekend til alle :)

 • Vinder af Facebook konkurrence

  Tak til alle dem der har været med i konkurrencen om et sæt tøj fra enten Moondust, DNY eller Marc Lauge. Vi har fundet den heldige vinder og der er Rikke Bisgård Sørensen. Du skal bare kontakte tjl@marthoni.dk med adresse og størrelse og så får vi sendt sættet til dig :)

 • UDSALG

  Julen er veloverstået og vi er nu klar til januar udsalg. Januarudsalget er med mange lækre tilbud på smukke kjoler, jakker, jeans, bukser, toppe, blazer, nederdele, sko, undertøj og meget mere. Du kan spare helt op til 70% på udsalg. Vi er vilde med tilbud og giver dig de bedste! Vi gør klar til alle de lækre forårsvarer som stille og roligt begynder at komme i butikkerne. Vi håber alle I finder lige hvad I ønsker jer i marthoni udsalg.

 
Google+